top of page

Tannlege Arendal

DITT BESTE SMIL

Sertifisert for SureSmile som behandling for bedre tannstilling og bittforhold. Alle som har gjennomført slik behandling har reist seg fra behandlingsstolen med et stort smil!

Kontakt oss for mer info...

ClearSmile InmanAligner oppretting tenner

EN GOD NATTS SØVN...

Sliter du med dårlig søvnkvalitet? Du er langt fra alene... Symptomene varierer fra lett snorking til alvorlig pustestopp, og kan være en stor påkjenning for deg - og den du deler rom med. Vi har lang erfaring med å behandle søvnapné  (som det heter på fagspråket) - kontakt oss for mer info...

snorking.png

IMPLANTATER

De fleste har hørt om proteser. Og det vekker vel mildt sagt blandede følelser. Heldigvis har dagens teknologi bragt oss til et punkt der vi er i stand til å skape tilnærmet perfekte etterligninger av naturen. Det er et mangfold av teknikker og materialer å velge i, og det er her tannlegens kunnskap kommer inn... Malmbryggen tannklinikk har lang erfaring og mange kurstimer på området, og gir deg trygghet for at du får den løsningen som er riktig for deg.

Happy Old Man

KIRURGI

Malmbryggen tannklinikk har gode fasiliteter for kirurgiske inngrep. Ved større og/eller kompliserte inngrep henviser vi deg til de dyktige kjevekirurgene på sykehuset. Du og dine tenner - er i de beste hender...

Patient with Healthcare Nurse

VÆR DEG SELV

Vi på Malmbryggen tannklinikk har fokus på å bevare mest mulig av din tannsubstans og omkringliggende vev. Dette er heldigvis en økende trend - i motsetning til i tidligere tider da tendensen var å trekke tenner og fjerne frisk tannsubstans.

Three Friends Laughing

TANNLEGEHYGGE

Er du bevisst hvordan du forholder deg til ord? Tannlegeskrekk er negativt ladet, derfor overskriften ;) Hvis du begynner å kaldsvette bare du hører ordet 'tannlege' så vil vi utfordre deg: Ta en tur opp på klinikken vår, kjenn på stemningen, slå av en prat, fortell oss om følelsenen dine!

- vi har hjulpet mange over skrekken...

Caring
Søvnapné
Implantat
InmanAligner
bottom of page